Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila M.L.B.

22. 05. 2018. 23:32 >> 23:21

PO SRBIJI

KotorArt talenti na mini turneji

KotorArt talenti od 18. do 23. maja su na mini turneji u dvoranama muzičkih škola u Novom Sadu, Beogradu i Zrenjaninu.

Na programu koncerta su kompozicije Chopina, Poppa, Telemanna, Bacha i Semjonova.

KotorArt talente za 2017/18 čine neki od najboljih instrumentalaca srednje muzičke škole i to: Boško Tujković-harmonika, Tamara Živković-flauta i Andrijana Jovanović-klavir koji su se već predstavili na koncertima u Kotoru i Tivtu.

Ideja o KotorArt Talentima proistekla je iz odlične saradnje KotorArt Don Brankovih dana muzike i ŠOSMO „Vida Matjan“,  tokom koje zajedno već nekoliko godina realizuju Kotorsku koncertnu sezonu koja podrazumijeva koncerte eminentnih umjetnika i profesora univerziteta i njihove besplatne majstorske radionice za učenike škole.

Tokom predstojećeg Međunarodnog festivala KotorArt, mladim domaćim muzičkim talentima će biti posvećene čak tri večeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније