Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila M.L.B.

07. 05. 2018. 13:20 >> 13:13

"ESTER" U KIC-U

Promocija knjige Olge Gojnić

Promocija knjige "Ester" mlade autorke Olge Gojnić biće održana u srijedu, 9. maja, u Kulturno-informativnom centru "Budo Tomović".

Riječ je o djelu od 35 kratkih priča kojima dominiraju autorkina razmišljanja o svijetu oko sebe, osjećanjima, povjerenju, međuljudskim odnosima.

Na promociji, koja će početi u 19 sati u multimedijalnoj sali KIC-a, pored autorke govoriće i recezenti Vanja Vukićević-Garić, profesorica na Filološkom fakultetu u Nikšiću i Slavka Klikovac, predsjednica Uduženja umjetnika “Vizija”. Odlomke iz priča čitaće Jovana Đurčević, profesorica na Filološkom fakultetu u Nikšiću.

Olga Gojnić, novo ime u književnom svijetu Crne Gore, rođena je 7. novembra 1988. godine u Podgorici. U rodnom gradu zavšila je osnovnu školu i Gimnaziju “Slobodan Škerović”.

Diplomu profesora engleskog jezika i književnosti stekla je na Filološkom fakultetu u Nikšiću. Nakon diplomiranja radila je kao nastavnik engleskog jezika, a trenutno je redovni profesor u internacionalnoj školi QSI u Podgorici.

Prije nego je prvijenac “Ester" ugledao svjetlost dana, Olgine priče su objavljivane u internet časopisima, a neke su je odvele na festivale kratkih priča gdje je nadograđivala vještine pisanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније