Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: J.B.Č. ]

16. 04. 2018. 11:42   >>  11:36 1

SJUTRA U BIBLIOTRECI

Predstavljanje knjiga Marinka Pavićevića

Knjige "Kruna od kamena" i "Humoroidi na mozgu" autora Marinka Pavićevića biće predstavljene sjutra 17 aprila u 19 sati u Kosoj sali Narodne biblioteke "Radosav Ljumović" u Podgorici.

Kako je najavljeno iz Biblioteke u predstavljanju učestvuju prof. dr Blagota Baćo Mitrić, Milica Arnautović Papović, Dragan Mitov Đurović i autor.

Marinko Jovanov Pavićević (Nikšić, 1957), kantautor, dugi niz godina bio je muzički urednik na RTV CG, urednik i voditelj u Noćnom program Radija Crne Gore. Učesnik je brojnih muzičkih festivala. Zastupljen u više listova i časopisa, kao i u antologijama.

Dobitnik je značajnih nagrada i priznanja kao kompozitor i tekstopisac na dječijim festivalima.

Objavio je knjige "Nebesko dno" (1989), "Monahov talisman" (1995), "Svetac bez oreola" (2005), "Pečat pravednika" (2009).

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније