Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila: M.L.B.

11. 04. 2018. 12:13   >>  12:07

OD 16. APRILA

"Dani finskog filma" u KIC-u

Saradnju sa inostranim predstavništvima filmski program Kulturno - informativnog centra "Budo Tomović" nastavlja i tokom aprila. U partnerstvu sa Ambasadom Finske podgoričkoj publici od 16. do 19. aprila predstaviće filmove novije finske produkcije.

Projekcija filmova biće organizovana u sali DODEST od 20 sati, a ulaz je besplatan.

Reviju “Dani finskog filma” otvoriće u ponedjeljak, 16.aprila film “Mala krila” (2016) rediteljke Selme Vilhunen. Ovo je priča o 12-godišnjoj Varpu (Linnea Skog) i njenoj majci (Pauli Vesala).

Film “Istrebljivač” (2017) koji govori o čovjeku koji eutanizuje životinje prikazaćemo u utorak, 17.aprila.

Narednog dana, tačnije u srijedu, 18. aprila publika će biti u prilici da pogleda film “Zakon zemlje” (2017) u kojem penzionisani policajac pokušava da nezakonitog sina prisili na suočavanje sa svojom prošlošću.

Kraj revije obilježiće film Tomislava Hristova “Dobri poštar” (2016) čija projekcija je planirana za četvrtak, 19.april. U filmu lokalni poštar Ivan odlučuje da se kandiduje za gradonačelnika i oživi propalo selo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније