Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavio: O.Z. ]

02. 11. 2017. 10:34   >>  10:06

NAKON OPTUŽBI

Kevin Spejsi ide na liječenje

Kevin Spejsi traži psihološku "procjenu i liječenje", nakon višestrukih optužbi za seksualno uznemiravanje.

Predstavnik oskarovca izjavio je da će se glumac na neko vrijeme povući iz javnosti, prenosi B92.

"Kevin Spejsi će dati sebi vremena da potraži procjenu i liječenje. Trenutno nemam više informacija", rekao je njegov predstavnik za magazin "Variety".

Spejsi je optužen da je seksualno uznemiravao reditelja Tonija Montanu i glumce Roberta Kavazosa i Entonija Repa kao i jedan čovjek koji je želio da ostane anoniman.

Montana je izjavio da i danas pati od postraumatskog stres sindroma čije je posljedice osjetio nakon što ga je Spejsi "nasilno uhvatio za međunožje".

Kavazos je izjavio da je Spejsi "redovno vrijebao" mlađe glumce i da je jedini uslov bio da imaju "manje od trideset godina".

Sve je pokrenuo Entoni Rep koji je u jeku skandala sa producentom Harvijem Vajnstinom odlučio da progovori o tome kako ga je Spejsi seksualno uznemiravao osamdesetih kada je imao samo 14 godina.

Spejsi je tu priliku iskoristio da s javnošću podjeli da je homoseksualac i da se ne sjeća tog incidenta. Ipak, izvinio se Repu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније