Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

04. 07. 2013. 19:39   >>  19:39

ZA POMOĆ DJECI

Sjutra aukcija slika na brodu Jadran

Krajem maja i početkom juna na jedrenjaku „Jadran“, školskom brodu Mornarice Vojske Crne Gore, održana je likovna kolonija, a sjutra će se na palubi broda održati aukcija tada nastalih slika.

Petodnevna kolonija organizovana je u sklopu obilježavanja osam decenija „Jadrana“, a Momčilo Macanović, Milanka Bajčetić, Ratka Radulović, Marina Jovanović, Hana Mirkov, Rade Vujačić, Vesna Radulović, Zoran Kruta i Violeta Bolmanović stvarali su nova djela inspirisani motivima mora i jedrenjaka.

Njihove slike sjutra će se prodavati u dobrotvorne svrhe, a sav prihod će, kako je odlučila Mornarica Crne Gore, ići za potrebe Dnevnog centra za djecu i omladinu sa teškoćama u razvoju, prenosi Radio Tivat.

Sjutrašnja  humanitarna aukcija održavaće se tokom krstarenja „Jadrana“ Bokokotorskim zalivom, domaćin gostima voljnim da pomognu djeci biće komandant Mornarice VCG, kapetan bojnog broda Darko Vuković, a isplovljavanje sa tivatske rive zakazano je za 21 sat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније