Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Marija Razić

22. 01. 2013. 13:22   >>  13:49

Pozorište

''Više od terapije'' u sali DODEST-a

Predstava ''Više od terapije'' na repertoaru je večeras u sali DODEST-a, KIC-a Budo Tomović. Početak je u 20 sati, cijena ulaznice pet eura.

 

 

Komad "Više od terapije",Kristofera Duranga režirala je Alisa Stojanović. On se duhovito i satirično bavi modernim čovjekom i njegovom seksualnošću, nepodilazeći političkom establišmentu i društvenim normama. Dubokom komunikacijom sa pitanjima psihe i seksualnosti – otkriva niz likova, koji se, tražeći psihoterapeutsko izlječenje, zapravo  nalaze u tragikomičnim situacijama začaranog kruga u kome je i psihoterapeut jednako spreman da postane pacijent i traži pomoć za sebe.

Igraju: Maja Šarenac, Ivona Čović, Dejan Đonović, Mladen Nelević, Pavle Ilić i Branko Ilić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније