Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila: M.M.Lj.

10. 02. 2017. 23:39   >>  23:16

"LOVE LIFE LINE"

Humanitarna izložba Ane Nives Radović

Humanitarna izložba slika pod nazivom “Love Life Line” autorke Ane Nives Radović organizovana je večeras u izložbenom holu KIC-a “Budo Tomović”.

Ta prodajna izložba bila je dio velike humanitarne akcije prikupljanja sredstava za liječenje djece oboljele od karcinoma i pripremljena je, prema riječima autorke, za sedam dana.

U okviru izložbe predstavljeno je 20 malih formata ulja na platnu, akrila i crteža tušem.

Ana Nives Radović se slikarstvom bavi od 2002. godine. Na humanitarnim izložbama učestvuje od 2004, izlažući u devet zemalja, a "Love Life Line" je njena prva izložba u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније