Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavio: I. P. ]

16. 01. 2017. 08:37 >> 08:13

NAKON PAUZE

Karikature Darka Drljevića opet na Portalu

Nakon duže pauze, na Portalu RTCG od danas će, na radost brojnih posjetilaca, opet biti dostupne karikature Darka Drljevića.

Perom Darka Drljevića posjetiocima Portala na zanimljiv način će biti predstavljena crnogorska zbilja, ali i idešavanja sa globalne političke scene.

Drljević je i ranije originalnim, ponekad i satiričnim karikaturama, iskazivao našu svakodnevicu. 

Prva karikatura koju danas objavljemo na Portalu RTCG, ujedno je osvojila i prvu nagradu šestog Grafičkog humora u Madridu. Riječ o karikaturi pod nazivom "Moderna umjetnost".

Drljevićev rad biće od sjutra pa do 26. januara predstavljen na izložbi pod nazivom "Global Humor".

Izložbu će sačinjavati 79 selektovanih, najboljih, radova od 79 selektovanih  autora, učesnika ovogodišnjeg takmičenja. 

Osim novih karikatura kojima će Drljević "komentarisati" našu stvarnost, na Portalu su dostupni i njegovi raniji radovi, koje smo već objavili.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније