Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Klix.ba [ Objavio: O.Z. ]

11. 01. 2017. 11:15 >> 10:58

IMAĆE 18 EPIZODA

Premijera klasika "Twin Peaks" 21. maja

Direktor 'Showtime', Dejv Nevins, objavio je da će serija "Twin Peaks" Dejvida Linča debitovati 21. maja, sa starom postavkom. Nova serija imaće 18 epizoda, a gledaoci će moći da uživaju u dvosatnoj premijeri. Nevins ističe da će serija biti "jednokratni događaj".

"Vidjeli smo cijelu stvar. Dejvid Linč je jedan od najvećih filmskih majstora. Mislim da je ovo čista heroinska verzija Dejvida Linča i veoma sam uzbuđen zbog premijere", rekao je Nevins.

O radnji serije se ne zna mnogo, ali ono što je poznato jeste da tvorci Linč i Mark Frost vraćaju poznata lica kao što su Kajl Meklahlan kao Dejl Luper i Angelo Badalamenti. Među novim licama su Trent Reznor, Majkl Sera, Naomi Vots i drugi.

Plan za povratak kultnog klasika pojavio se 2014. godine, a fanovi su oduševljeni viješću o premijeri.

Sve nove epizode režirao je Linč, koji je posljednji put na seriji radio 1992. godine u epizodi "Twin Peaks: Fire Walk With Me".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније