Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavio: I. P. ]

11. 01. 2017. 09:45 >> 09:24

IZLOŽBA SJUTRA VEČE

Obnova Crkve sv. Đorđa na fotografijama

U Muzejima i galerijama grada Podgorice sjutra veče, u 19 sati, biće otvorena izložba fotografija "Crkva svetog Đorđa u Podgorici - obnova 2010-2016".

Izložba, čiji su autori Živko Radović i Marina Mugoša, biće organizovana u izložbenom prostoru Moderne galerije.

Izložbom fotografija su, kako je saopšteno, predstavljeni konzervatorsko-restauratorski radovi na ikonostasu i živopisu crkve svetog Đorđa u Podgorici, koji su trajali u period od 2010-2016. godine.

"Izložba je predstavljena na 15 foto panoa. Izložbu prati katalog za koji su predgovor pisali Protojerej-stavrofor Velibor Džomić, starješina crkve svetog Đorđa u Podgorici i Dragan Radović, kustos u JU Muzeji i galerije Podgorice, koji će ujedno i otvoriti izložbu", navodi se u saopštenju Muzeja i galerija Podgorice.

Izložba će biti otvorena do 23.januara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније