Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavio: F.R. [ Beta ]

04. 10. 2016. 13:09 >> 12:51

NME PIŠE

Martin ponovo odlaže "Vjetrove zime"?

Pisac Džordž R. R. Martin mogao bi ponovo da odloži objavljivanje nove knjige u ciklusu "Pjesma leda i vatre" u kojoj bi trebalo da uslijedi rasplet radnje popularne serije "Igra prijestola".

Objavljivanje romana "Vjetrovi zime" odloženo je jer se Martin fokusira na druge projekte, prenio je časopis NME na svom portalu.

Taj roman biće šesti i pretposljednji  u ciklusu knjiga "Pjesme leda i vatre".

Knjiga "Ples sa zmajevima" objavljena je u julu 2011. i to je prva knjiga iz ciklusa koja je u potpunosti adaptirana u seriju u najnovijoj šestoj sezoni serije HBO kanala.

Poslije više probijenih rokova, spekulisalo se Martin novu knjigu trebalo da objavi 9. marta 2017, ali je njegov izdavač te navode označio kao "netačne".

NME prenosi da se sada misli da roman "Vjetrovi zime" neće biti izdat ni 2017.  jer je Martin sputan uspjesima skorašnjih projekata, mada o tome nema zvanične potvrde.

Martin je u avgustu rekao da još uvijek piše taj više puta odlagan roman i da će njegova knjiga o super herojima "Divlje karte" biti adaptirana za televiziju.

Sedma sezona "Igre prijestola" premijerno će biti prikazana sredinom sljedeće godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније