Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

29. 05. 2013. 09:36 >> 09:36

TREĆI NASTAVAK

"Bridžit Džons: luda za dječakom"

Novi roman britanske književnice Helen Filding, koja se proslavila hit romanima o burnom životu Bridžit Džons, kako su saopštili izdavači, zvaće se "Bridžit Džons: luda za dječakom" (Bridget Jones: Mad About the Boy).

 

Knjiga će biti nastavak romatičnih i profesionalnih avantura popularne junakinje koja se suočava sa modernim dobom društvenih mreža.

Filding je navela da je Bridžit starija i da se "njen život promjenio, samo je pitanje koliko".

Prva dva romana o Bridžit Džons - "Dnevnik Bridžit Džons" iz 1996. i "Na ivici razuma" iz 1999. bili su svjetski bestseleri. Objavljeni su u preko 40 zemalja i prodati u tiražu većem od 15 miliona primjeraka. Prema njima su 2002. i 2004. snimljeni filmovi sa Rene Zelveger, Hjuom Grantom i Kolinom Firtom.

Novi roman će biti objavljen 10. oktobra u Velikoj Britaniji i pet dana kasnije u Americi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније