Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

25. 05. 2013. 09:11 >> 09:13

ZA DJECU

"Dobro drvo" danas u DODEST-u

Predstava "Dobro drvo", u produkciji Gradskog pozorišta iz Podgorice (Dramska scena za djecu), odigraće se danas u sali DODEST-a u KIC-u "Budo Tomović" sa početkom u 12 časova.

"Danas živimo vrijeme katastrofičnosti, najava kraja i raspada. Čovjek je umoran od žurbe i haosa u sebi i oko sebe.Potrebna mu je nježnost, pažnja, sklonište, mir, sreća. Dobro drvo je utočište svih nas, sklonište od nevolja i bijeg u sigurnost. Ovo je priča o nama koji smo bili djeca, o djeci koja će odrasti, ili o djeci koja će ostati djeca.Ovo je priča o svim generacijama. Zato je dobro drvo potrebno svima. Dobro drvo je poziv na prijateljstvo, razumijevanje, žrtvovanje, ali i mir u svojoj osami. Sjednimo pod Dobro drvo i uživajmo u igri", napisala je rediteljka predstave Lidija Dedović.

U predstavi "Dobro drvo" Gradskog pozorišta, koju je prema djelu američkog pisca i kompozitora Šela Silverstejna, igraju Julija Milačić, Mišo Obradović i Vjera Nikolić.

Predstava je rađena za Dramsku scenu za djecu, ali ovo je priča i za djecu i za odrasle. Ovo je priča o nama koji smo bili djeca, o djeci koja će odrasti, ili o djeci koja će ostati djeca. Ovo je priča o svim generacijama.

Preporučeni uzrast: Za djecu stariju od osam godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније