Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

16. 05. 2013. 12:51   >>  12:51

IZLOŽBA

Skulpture Vlatke Vujošević

Povodom Noći muzeja, u Perjaničkom domu na Kruševcu u subotu u 21 sat, biće otvorena izložba skulptura “Look at her, my little warrior” Vlatke Vujošević.

 

Vlatka Vujošević je rođena 1978. godine u Podgorici. Diplomirala je na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju, odsjek vajarstvo. Učestvovala je na više kolektivnih izložbi i projekata. Dobitnica je više nagrada:Nagrada za najboljeg studenta FLU 2008/9, Univerzitet Crne Gore; Atlas stipendija 2008. godine i Godišnja nagrada za vajarstvo FLU 2010.godine.

U galeriji “Centar” publika će te večeri od 21 do 1 sat, moći da pogleda aktuelnu izložbu mozaika Petra Vujoševića.

U atrijumu tržnog centru "Delta siti" biće prikazana umjetnička instalacija „Ex-situ“ Lene Nikčević, crnogorske umjetnice koja već 12 godina živi u Francuskoj. Izlagala je na brojnim međunarodnim izložbama a ovo je njeno premijerno predstavljanje u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније