Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

09. 05. 2013. 15:14   >>  15:14

SKOPLJE

Rutović na Svjetskoj konferenciji medija

Generalni direktor Direktorata za medije Ministarstva kulture Crne Gore mr Željko Rutović, na poziv Ministarstva kulture Republike Makedonije, od 10. do 12. maja u Skoplju, učestvovaće na Trećoj Svjetskoj konferenciji Uloga medija u interkulturnim dijalozima - Dijalog između religija i civilizacija.

 

Na konferenciji će učestvovati šefovi država i vlada, predstavnici ministarstava kulture i inostranih poslova, Savjeta Evrope, predstavnici vjerskih zajednica i organizacija, istaknuti stručnjaci i profesori univerziteta.

Kako je najavljeno konferenciju će otvoriti Predsjednik Republike Makedonije  Đorđe Ivanov.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније