Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

14. 12. 2015. 22:40   >>  22:26

OD 16. DO 18. DECEMBRA

Živkovi filmovi u kotorskom kinu Boka

Kulturni centar „Nikola Đurković” iz Kotora, organizuje ciklus filmova reditelja Živka Nikolića od 16. do 18. decembra u kinu „Boka”.

U srijedu, 16. decembra u 19 sati, počeće Omaž Živku Nikoliću na kome će govoriti reditelj i sin slavnog reditelja Petar Nikolić i Dragan Starović u ime organizatora, a potom će u 20 sati uslijediti projekcija filma „Beštije”.

U četvrtak 17. decembra u 20 na programu je film „Jovana Lukina”, a u petak 18. decembra u isto vrijeme film „Smrt gospodina Goluže”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније