Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

20. 10. 2015. 22:31   >>  22:18

ALMODOVAROV FILM

"Pričaj s njom" na Sceni 213

U četvrtak na Sceni 213 u Nikšiću u 20 sati u okviru ciklusa filmova Pedra Almodovara biće prikazano njegovo ostvarenje "Pričaj s njom". Organizatori su Crnogorska kinoteka i Centar za kulturu Nikšić, a ulaz na projekciju je slobodan.

Dva muškarca susreću se u privatnoj klinici. Markova djevojka, toreadorka  Lidia, teško je nastradala nakon napada bika završivši u komi. Novinar Marko posjećuje je  svakodnevno u nadi da će se vratiti u njegov život.

Doktori vjeruju kako jedino što joj može pomoći jeste  čudo. Utjehu pronalazi u Beninju, zaposleniku klinike koji se brini o Alisiji koja je već duže vrijeme u komi. Beninjo je smrtno zaljubljen u Alisiju s kojom svakodnevno razgovara te nagovara Marka da učini isto.

Ne mogavši da se zadovolji  pričanjem s osobom koja ga ne može čuti, Marko odlučujeda otputuje. Beninjo se pak sprema na očajnički, šokantni korak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније