Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

17. 04. 2013. 12:17   >>  12:17

REPERTOAR

Novi filmovi u Cineplexx-u

Akciona, naučno- fantastična avantura "Zaborav", drama "Utočište" i romantična komedija "Ljubav je sve", od sjutra na repertoaru našeg bioskopa.

 

 Utočište (Safe Haven)

Uzbudljiva i napeta priča o borbi jedne žene da ponovo zavoli, “Utočište”, zasnovana je na romanu Nikolasa Sparksa, najprodavanijeg autora, koji stoji iza hit filmova “Bilježnica” i “Dragi Džon”. 

Kad misteriozna mlada žena stigne u mali grad u Sjevernoj Karolini, njena nevoljnost da se pridruži blisko povezanoj zajednici, podići će pitanja o njenoj prošlosti. Ona će polako početi da “pušta korijene” i skupiće hrabrosti da započne vezu sa Aleksom, udovcem s dvoje djece. Ali mračne tajne počinju da ugrožavaju njen novi život toliko, da će biti primorana da ponovo otkrije značenje riječi “žrtva” i da se osloni na snagu ljubavi u ovom duboko potresnom ljubavnom trileru.

Trejler:

Ljubav je sve (Den skaldede frisør)

Romantična komedija o ljudima koji traže ljubav, priča o strasti i sreći, o ljubomori i usamljenosti, a prije svega, priča o hrabrosti da se promijeni život, čak i kada se pomisli da je prekasno. Dobitnica Oskara, Suzan Bir predstavlja romantičnu komediju "Love Is All You Need" sa Pirsom Brosnanom i Trinom Durholm u glavnim ulogama. Filip je Englez koji živi u Danskoj, sredovječni udovac i otuđeni otac. Ida je frizerka koja se oporavlja od hemoterapije i saznaje da je muž ostavlja zbog duplo mlađe žene. Njihove sudbine će se ukrstiti kada krenu u Italiju na vjenčanje njegovog sina, Patrika i njene ćerke, Astrid. Sa toplinom, ljubavlju i povjerenjem, Suzan Bir gradi ovaj koktel ljubavi, gubitka, apsurda i humora kroz priču koja će samo najtvrđa srca ostaviti netaknutim.

Trejler:


Zaborav (Oblivion)

Tom Kruz igra glavnu ulogu u filmu “Zaborav”, originalnom i inovativnom filmskom događaju koji nam stiže od reditelja filma “TRON: legat” i producenta filma “Uspon planete majmuna”. U spektakularnoj Zemlji budućnosti, koja se razvila do neprepoznatljivosti, suočavanje jednog čovjeka s prošlošću dovešće ga do puta iskupljenja i otkrića dok se u isto vrijeme bude borio da sačuva čovječanstvo. Džek Harper (Kruz) je jedan od posljednjih mehaničara za bespilotne letjelice koji je stacioniran na Zemlji. Džekova misija, koja je dio ogromne operacije izvlačenja vitalnih resursa poslije decenija ratovanja s užasnim neprijateljem po imenu Skavsi, bliži se kraju. Živi i patrolira zadivljujućim nebom hiljadama metara iznad zemlje, ali će se njegovo bivstvovanje na nebu obrušiti kad spasi prelijepu neznanku iz oborene letjelice. Njen dolazak pokrenuće seriju događaja, koji će ga natjerati da preispita sve što zna, a sudbina čovječanstva pašće u njegove ruke.

Trejler:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније