Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

27. 01. 2015. 21:34 >> 21:31

SNIMANJE NA LJETO

Mima: Pravimo i film od "Budve..."

Glavni protagonista serije "Budva na pjenu od mora" Milutin Mima Karadžić potvrdio je da je novi ciklus popularnog serijala već je u pripremi.

Popularni glumac, kojeg zbog ove uloge sve češće oslovljavaju sa Savo Bačić, otkriva za "Blic TV magazin" da imaju sve spremno za sljedećih 20 epizoda, kao i da se sa snimanjem kreće već 1. maja.

"Milan (reditelj Milan Karadžić, prim. aut.) već planira koji novi glumci će nam se priključiti u nastavku. Zasad ne mogu otkrivati što će se novo dešavati, ali znam da lik koji igram, Savo Bačić, ulazi u žestoke probleme, ali sve mnogo jače nego do sada", kaže Karadžić.

Mima otkriva i da će fanovi "Budve na pjenu od mora" uskoro uživati i u igranom filmu.

"Pravimo i film od 'Budve na pjenu od mora' i počinjemo da snimamo na ljeto", kazao je Karadžić.

Kada se spomene projekat na čijem čelu je tandem Karadžić, braća Milan i Mima, to je već u startu osuđeno na uspjeh.

"Ja volim ako je tako, jer smo pošteni i dobri radnici. Radimo jako mnogo i to s velikom ekipom dobrih glumaca koji vole da sarađuju s nama. U posljednjih četrdeset epizoda 'Budve...' radili smo sa Enverom Petrovcijem, Markom Nikolićem, Nelom Mihailović, pjevačicom Marinom Tadić, Leonom Paraminski, Ivom Gregurevićem, Franom Lasićem... Na primjer, Ivo je snimio 70 serija, ali je rekao da ne pamti da je s nekim lakše i ljepše sarađivao. Mi to dosta lako radimo. Ako se i desi najmanja svađa na snimanju, onda je ona kreativna, između Milana i mene", zaključio je Karadžić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније