Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

10. 01. 2015. 11:11 >> 11:13
4

VEČERAS U SINEPLEKSU

Premijera filma "Gorčilo" u Podgorici

Premijera filma „Gorčilo - Jesi li to došao da me vidiš“, reditelja Milana Karadžića, biće održana večeras u 20 sati u bioskopu Sinepleks Delta Siti u Podgorici.

Režiju filma potpisuje Milan Karadžić, a scenario Miodrag Mijo Karadžić , autor predstave „Jesi li to došo da me vidiš“, na osnovu koje je film nastao, i koja je sigurno najbolja i najcitiranija drama, koju je napisao osamdesetih godina prošlog vijeka.

Radnja filma odvija se u crnogorskom selu, u brdima... Godina 1968. je godina promjena. Godina u kojoj će se u malom selu sudariti svjetovi. Hipi pokret, sloboda tijela, pokreta, ljubavi, energije koju predstavlja prelijepa balerina, nasuprot ruralnom, zatvorenom, sistemu u kojem je pojedinac samo mali čovjek ubog, uplašen i smiješan u svojim planovima, sakriven iza izraza kolektivnog mišljenja.

Ova drama okupila je velika imena crnogorske i srpske glumačke scene, te se očekuje da je i publika zavoli. U filmu glume Mima Karadžić, Boro Stjepanović, Viktor Savić, Andrija Milošević i drugi.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније