Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

11. 11. 2014. 12:03 >> 12:00

NAJAVIO PENZIJU

Tarantino ostavlja kameru nakon 10. filma

Kontraverzni reditelj Kventin Tarantino najavio je odlazak u penziju nakon što snimi svoj deseti film. On je još prije nekoliko godina saopštio isto, ali čini se da je ovog puta još ozbiljniji u svojoj namjeri da "ode kad je najbolje".

Tokom razgovora s publikom na "Amerikan Film Marketu", Tarantino je govorio o svom novom, osmom po redu filmu "The Hateful Eight", ali pričao je i o mogućem odlasku.

"Ne vjerujem da bih trebao da ostanem na pozornici dok te ljudi ne zamole da siđeš. Sviđa mi se ideja odlaska u trenutku kad žele još. Smatram da je režija igra za mlade i sviđa mi se ideja pupčane vrpce koja spaja moj prvi i posljednji film. Naravno, ne pokušavam da ismijem one koje razmišljaju drugačije, ali želim da izađem dok sam još uvijek čvrst. Iza sebe ću ostaviti filmografiju od deset filmova što znači da ću snimiti još dva filma nakon ovog", rekao je Tarantino.

Ubrzo nakon toga ipak je ublažio priču rekavši:

"To nije urezano u kamenu, ali takav je plan. Ako stignem do desetog film, odradim dobar posao i ne zabrljam, meni to zvuči kao dobar način da okončam staru karijeru. Ako kasnije naiđem na dobar film, neću ga ne snimiti samo zato što sam rekao da neću", prenosi Indeks.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније