Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

30. 01. 2013. 14:16 >> 14:17

Odloženo

Dizni odložio reizdanja 'Ratova zvijezda'

Uprkos pompeznim najavama čuveni studio odlučio da za sada "Ratovi zvijezda 3D" neće u bioskopske dvorane.

 

Ovih dana 'Ratovi zvijezda' opet su u modi, ali dok čekamo nove, Diznijeve  nastavke u režiji Džej Džej Abramsa, fanovi novih/starih nastavaka dobili su vijest da oni ipak neće biti vraćeni u bioskope u 3D tehnici. Odlaganje su „dogovorili“  Dizni i Lucasfilm.


 "S obzirom na nedavni razvoj situacije i razvijanje nove trilogije 'Ratova zvijezda', sada ćemo se stopostotno usredsrediti na 'Ratove zvijezda: Epizoda VII', kako bismo osigurali najbolje iskustvo našim fanovima', stoji u zvaničnom saopštenju, uz dodatno objašnjenje kako 3D verzije nijesu propali projekat, već će o novim rokovima i datumima svi biti na vrijeme obaviješteni. ( „Empajr“)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније