Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ R.B. ]

14. 11. 2023. 11:24 >> 23:19
1

NASTAVAK U NAJAVI

Je li Finiks zbog "Džokera" najbolji glumac svih vremena?

Glumca Hoakina Finiksa zbog uloge u filmu "Džoker" fanovi su prozvali najboljim glumcem svih vremena.

Kako prenosi Daily Mail, nakon objavljenog trejlera za nastavak filma "Džoker", fanovi na društvenim mrežama ne prestaju da pišu o ulozi Džokera koju tumači Hoakin Finiks u nastavku iz 2019. godine.

Fanovi ove franšize nedavno su pohvalili njegov potpuno uvjerljiv i zastrašujući portret, iako je film premijerno prikazan prije više od četiri godine.

"Najbolji Džoker ikada. Teško mi je da povjerujem, ali on je zapravo nadmašio čak i Marka Hamila. Ovaj Džoker je potpuno uvjerljiv i mnogo je strašniji zbog te činjenice", "Čovječe, njegova gluma od sramežljivog samotnjaka do psihopate je nevjerovatna", "Hoakin Finiks je najveći glumac koji je ikada živio. Genijalno", "Čak i bez muzike, uspio je da me uznemiri", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Nastavak reditelja Toda Filipsa pod nazivom "Joker: Folie a Deux" očekuje svoju premijeru 4. oktobra 2024. godine.

Glumac Finiks će se vratiti kao glavni negativac, dok se Lejdi Gaga pridružuje glumačkoj postavi, prenosi Klix.ba.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније