Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

07. 03. 2013. 10:22 >> 10:15

TEŠKA ODLUKA

Sem Mendez neće režirati Bonda

Oskarovac Sem Mendez potvrdio da neće režirati 24. nastavak špijunske franšize o najslavnijem tajnom agentu Džejmsu Bondu.

 

Iako je posljednji film serijala o agentu 007, "Skyfall", koji je upravo on režirao, postao najuspješniji nastavak te megapopularne franšize, odbio je ponudu producenata Majkla G. Vilsona i Barbare Brokol, kako bi se posvetio svojim narednimm planiranim projektima.

"Bila je to teška odluka. Majkl i Barbara imali su vrlo velikodušnu ponudu, rekao je za "Empajr". 

"Režiranje "Skyfalla" bilo je jedno od najboljih iskustava moje profesionalne karijere, ali imam drugih obveza poput pozorišnog rada, uključujući produkciju Čarlijaa i Fabrike čokolade i Kralja Lira, kojima je potrebna moja potpuna usredsređenost. Čast mi je što sam bio dio Bondove familije, ali se nadam da ću imati priliku da joj se pridružim još jednom u budućnosti", dodao je.

Scenarista "Skyfall-a"  Džon Logan već radi na novom nastavku, u kojemu će ponovno glumiti Daniel Krejg, Naomi Haris, Ben Višou i Ralf Fajns. (Digital spaj)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније