Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

P.R. [ Blic ]

11. 10. 2021. 17:38   >>  17:39 2

DRUŠTVENE MREŽE

Uhapšen zbog dijeljenja linka piratskog "Tome"

Jedan od osumnjičenih za neovlašćeno dijeljenje linka na kojem se nalazi film "Toma" po društvenim mrežama uhapšen je i u nedjelju je saslušan u Tužilaštvu za visoko tehnološki kriminal Srbije, gdje je priznao krivicu i detaljno iznio odbranu.

Svi oni koji su dalje neovlašćeno podijelili ovaj link sa filmom "Toma", biće takođe procesuirani, a trenutno se radi na njihovom pronalaženju, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Tokom posljednjih nekoliko dana na društvenim mrežama uočeno je neovlašćeno dijeljenje linka na kojem se nalazi film "Toma", a odmah po uočavanju tih nelegalnih radnji "MinaCord" i "CobraFilm", koje su i vlasnici autorskih prava, prijavili su sve nadležnim organima - Odjeljenju za visokotehnološki kriminal Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Istim povodom obaviještena je i Antipiratska agencija Srbije (SAPA), koja je tokom vikenda uočila više stotina linkova, koji su svi dalje procesuirani u saradnji sa nadležnim državnim institucijama.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније