Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

28. 12. 2020. 22:22 >> 22:22

ČUDESNA ŽENA

Film zaradio oko 36 miliona za vikend

Superherojski spektakl "Čudesna žena 1984" zaradio je oko 36,1 milion dolara u bioskopima širom svijeta tokom božićnog prazničnog vikenda.

Pandemija kovid 19 i istovremeno objavljivanje na striming platformama u Sjedinjenim Državama, umanjile su posjetu bioskopima, piše Rojters.

Od tog ukupnog broja, procijenjeno je da 16,7 miliona dolara dolazi iz američkih i kanadskih bioskopa, objavio je danas distributer Vorner Bros.

To je rangirano kao najveće otvaranje blagajni u zemlji od kada je korona virus u martu zatvorio bioskope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније