Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

29. 11. 2020. 11:27 >> 11:28

NA VIŠE LOKACIJA

Dio scena za "Besu" sniman na Cetinju

Dio scena popularne TV serije Besa sniman je na više lokacija u Prijestonici Cetinje, a glumačku ekipu posjetio je i gradonačalenik Aleksandar Kašćelan.

"Snimanje druge sezone hit serije 'Besa' započelo je u Crnoj Gori, a dio scena sniman je na više lokacija u Prijestonici Cetinje. Gradonačelnik Aleksandar Kašćelan obišao je set serije i razgovarao sa glumcima, producentima i rediteljem, i poželio im još veći uspjeh i gledanost i van granica našeg regiona", objavljeno je na Fejsbuk stranici Prijestonice Cetinje.

Druga sezona serije "Besa" imaće 10 epizoda.

Reditelj serije u Crnoj Gori je Nikola Ljuca, a osim Radivoja Bukvića, Miloša Timotijevića, Arbena Bajraktaraja, Hane Selimović, Milice Gojković, Milana Marića, Milutina Karadžića publika će u novoj sezoni gledati i glumce Florista Bajgora i Ervina Bejlerija.

U "Besi", između ostalih, igraju i crnogorski glumci Dušan Kovačević, Božidar Zuber, Mirko Vlahović, Omer Bajramspahić, Vanja Jovićević, Sejfo Seferović i drugi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније