Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

02. 11. 2020. 15:28 >> 15:31

CNP

Ove godine bez proslave Dana nacionalnog teatra

Povodom Dana Crnogorskog narodnog pozorišta 1. novembra, iz CNP-a informišu javnost da uvažavajući epidemiološke okolnosti i činjenicu da je produkcija CNP-a u 2020. godini bila značajno reducirana, ove godine nije bilo moguće organizovati proslavu Dana nacionalnog teatra i dodijeliti nagrade i priznanja za najbolja umjetnička i ukupno produkciona dostignuća.

 

"Pandemija koronavirusa uslovila je prekid rada u teatrima u dužem vremenskom periodu, pa je i CNP moralo otkazati četiri planirana projekta za ovu godinu.

Podsjećamo, da je početak godine obilježila premijera prve italijanske opere producirane u Crnoj Gori – „La boheme“, koja je na Dan CNP-a, 1. novembra emitovana na prvom programu Televizije Crne Gore.

Prikazivanje opere na Javnom servisu bio je način da se u postojećim ograničavajućim uslovima, zajedno sa našom publikom, obilježi ovaj važan datum", naveli su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније