Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ TVCG ]

27. 09. 2020. 16:20 >> 11:22

"MOJA PODGORICA"

"Zlatni Javor" za Stanišićev film

Na 14. Međunarodnom festivalu dokumentarnog i kratkog igranog filma u Sarajevu, dokumentarno-turistički film “Moja Podgorica” našeg istaknutog reditelja Radoslava T. Stanišića osvojio je Zlatni Javor za najbolji turistički film.

“Moja Podgorica” je umjetnička priča o našem glavnom gradu. Priča o Podgorici koji se nalazi na četiri rijeke, nekoliko jezera, gradu koji je uokviren izuzetnom i raznovrsnom prirodnom ljepotom.

Ukupno su bila prijavljena 1.672 filma od kojih su 63 iz 22 države izabrana u takmičarski program.

Festival je ove godine održan on-line, s redukovanim brojem gostiju u skladu s mjerama stručnih timova za suzbijanje pandemije Covida 19.

Reditelj Stanišić je održao i Master class na temu: ''Pisanje filmskog scenarija s akcentom na dokumentarni film”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније