Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Beta

20. 09. 2020. 21:47   >>  21:45

VEČERAS U LOS ANĐELESU

Dodjela Emi nagrada kao "pidžama parti"

Zvijezde TV serija pripremaju se da večeras (po Pacifičkom vremenu) obuku svoje omiljene pidžame za veče uručenja nagrada Emi, ekvivalenta Oskarima za mali ekran u Sjedinjenim Državama.

Dobitnici i oni koji će gvoriti o njima biće kod kuće, zbog pandemije. Uručenje nagrada Emi koje se priređuje po 72. put, moralo je biti 100 odsto virtuelno, s komičarom Džimijem Kimelom kao glavnim voditeljeme u praznoj sali u Los Anđelesu, bez crvenog tepiha ili bleštave večernje odeće.

Za ovo izdanje bez presedana, kamere su poslate u kuće 130 kandidata, koji su pozvani da se u svojim govorima takmiče inventivnošću.

Libi Hil, specijalistkinja za televizijske nagrade u redakciji sajta "IndiVajer", rekla je da "čak i ako se to pokaže kao katastrofa, bar će to biti zabavna. I to je zaista sve što možemo tražiti u 2020. godini".

Mračna mini-serija "Watchmen", o masakru bjelaca nad stotinama crnaca u Tulsi, u Oklahomi 1921. godine, favorit je sa 26 nominacija u svojoj kategoriji.

Među stotinu nominacija za glumce i glumice, crni umjetnici predstavljaju više od trećine, što je novi rekord.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније