Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

10. 08. 2020. 22:41   >>  22:45

GLUMAC SAOPŠTIO

Banderas zaražen, rođendan u karantinu

Španski glumac Antonio Banderas objavio je danas, na svoj 60. rođendan da je u karantinu pošto je dijagnostikovan pozitivno na koronavirus, navodeći da se osjeća "relativno dobro" i da je samo malo "umoran".

"Danas, 10. avgusta primoran sam da proslavim svoj 60. rođendan poštujući karantin pošto sam dijagnostikovan pozitivno na bolest Kovid-19", napisao je glumac na društvenim mrežama, ne navodeći gdje se nalazi.

"Osjećam se relativno dobro samo malo umorniji nego obično i imam povjerenja da ću se oporaviti što prije sljedeći medicinska uputstva što će mi nadam se dozvoliti da savladam infekciju koju imam i koja pogađa toliko ljudi na planeti", rekao je glumac filmova "Maska Zoroa", "Razgovor s Vampirom", "Kraljevi mamba".

U objavi datoj uz njegovu sliku kad je bio beba on je dodao da će iskoristiti izolaciju da čita, piše, odmara se i nastavi da sprovodi projekte da "počnu da daju smisao njegovim mladim šezdesetim".

Banderas se nije pojavio na dobrotvornoj gala priredbi u hotelu u Marbelji gdje je trebao da bude domaćin, a njegovo odsustvoje tek ovim je objašnjeno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније