Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Objavila M.Mi.

02. 07. 2020. 12:20   >>  12:21

ZBOG KOVIDA-19

Odgođen Džada Film Fest za septembar

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije, šesto izdanje “Džada Film Fest-a”, međunarodnog festivala debitantskog igranog filma, koje je planirano da se održi od 06. do 12. jula, odlaže se za septembar.

"Iako je ovo godina prepuna neizvjesnosti, trudimo se da odgovorimo na sve izazove koji su pred nama. Iskreno se nadamo da će epidemiološka situacija u septembru biti povoljnija i da će se steći uslovi za uživanje na šestoj po redu Džadi'', kazali su organizatori festivala.

Na ovogodišnjem repertoaru naći će se 14 filmova, 7 u takmičarskoj selekciji i 7 u sklopu revijalnog dijela festivala.

Tročlani žiri će dodijeliti dvije nagrade: Nagradu za najbolji debitantski igrani film i Nagradu za najboljeg debitantskog reditelja.

Ukupan nagradni fond iznosi 2,000.00 eura.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније