Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Izvor: RTS, Objavila: M.M.Lj. ]

26. 06. 2020. 10:22 >> 10:20

"TENET"

Premijera Nolanovog novog hita ponovo odgođena

Studio „Varner bros“ ponovo je odgodio premijeru novog filma Kristofera Nolana „Tenet“. To je već drugo pomjeranje datuma dugo očekivane premijere koja je trebalo da označi ponovno pokretanje filmske industrije poslije zatvaranja bioskopa zbog pandemije koronavirusa.

 

Nolanov novi film je koštao 200 miliona dolara i trebalo je, po najavama, da se pojavi u bioskopima 17. jula, ali je najprije premijera odložena na 31. jul, a sada se predviđa, tek 12. avgusta.

„'Vorner brosu' je jako stalo da se Tenet pojavi pred bioskopskom publikom, na velikom platnu, kada zvaničnici javnog zdravstvenog sistema kažu da je bezbjedno otvoriti dvorane“, stoji u izjavi portparola studija. „Ovo vrijeme zahtjeva od nas da budemo fleksibilni i ne možemo se ponašati kao u normalnoj situaciji“, dodaje se.

Studio je takođe odgodio za 31. jul ponovno prikazivanje Nolanovog naučno-fantastičnog blokbastera Početak, koji proslavlja desetogodišnji jubilej od premijernog prikazivanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније