Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Objavila: R.B. ]

18. 12. 2019. 23:11 >> 23:15

U BIOSKOPIMA SREDINOM 2020.

Objavljen trejler za novi "Top Gun"

Trejler za novi film "Top Gun: Maverick", koji i bioskope dolazi sredinom 2020. godine, predstavljen je javnosti.

Nakon više of 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit Mavrik Mičel (Tom Kruz) je tamo gdje i treba da bude.

Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbjegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvijek spustilo na zemlju.

Suočavajući se sa neizvjesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Mavrick se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahtijeva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније