Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Objavila: M.M.Lj. ]

22. 08. 2019. 18:52 >> 18:50

BARSKI LJETOPIS

Najbolja kolektivna igra u predstavi "Kapital"

Predstava Kraljevskog pozorišta Zetski dom „Kapital“ ovoga ljeta zabilježila je još jedan uspjeh, ovoga puta na Festivalu Barski ljetopis. Nagrada je dodijeljena u kategoriji – „Najbolja kolektivna igra“ .

 

Stručni žiri u sastavu Dragana Tripković, Zoran Rakočević i Vesna Vujošević Labović imali su pred sobom izbor koji su činile 10 predstava u takmičarskoj selekciji.

“Donijeli su odluku o najboljima u sljedećim kategorijama: Najbolja predstava u cjelini „Naše nasilje vaše nasilje“, autorski projekat – Oliver Frljić; Najbolje glumačko ostvarenje – Jovana Belović za ulogu Male u predstavi „Balava“; Najbolja kolektivna igra – Pavle Prelević, Jelena Laban, Stevan Vuković i Jelena Šestović za ansambl predstave „Kapital“, kaže se na zvaničnoj web stranici Barskog ljetopisa.

Festival „Barski ljetopis“ završen je 18. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније