Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Objavila M.L.B.

14. 07. 2019. 10:40   >>  10:41

OD 16. DO 19. JULA

"Filmski snovi - gledaoci biraju" u KIC-u

Reviju „Filmski snovi - gledaoci biraju“ čiji sadržaj tradicionalno osmišljavaju gledaoci filmskih programa KIC-a biće organizovana od 16. do 19. jula.

KIC-ova filmska publika svojim glasovima kroz neposredne ankete predložila je filmove koje će prikazati u sali DODEST, sa početkom u 21 sat. Ulaz je besplatan.

Jedna od najboljih savremenih romantičnih drama “Reci bilo šta” (1989) o ocu koji se protivi vezi svoje kćerke sa mladićem koji nije za nju otvoriće reviju u utorak, 16.jula.

Drugog dana revije, tačnije u srijedu, 17.jula prikazaćemo američku kriminalističku dramu reditelja Ota Premingera “Anatomija jednog ubistva” (1959) u kojoj lokalni tužioc preuzima slučaj poručnika koji priznaje ubistvo silovatelja svoje supruge.

Četvrtak, 18.jul obilježiće romantična komedija “Četiri vjenčanja i sahrana” (1994) o zgodnom neženji kojeg u filmu tumači slavni britanski glumac Hju Grant, a za kraj revije, petak, 19.jul planirana je projekcija istinite priče “Čovjek za sva vremena” (1966) koja govori o životu engleskog državnika, filozofa i mučenika Thomasa Morea.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније