Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Beta [ Objavio: O.Z. ]

03. 06. 2019. 22:50 >> 22:48

"CIO SLUČAJ JE SMIJEŠAN"

Kevin Spejsi na saslušanju, jedva čeka kraj

Američki glumac Kevin Spejsi pojavio se danas na sudu u saveznoj državi Masačusets gdje je njegov advokat zatražio pristup mobilnom telefonu od mladića koji je optužio glumca za seksualno zlostavljanje 2016. godine.

Advokat je ocijenio smiješnim cio slučaj i optužio tužioce da od odbrane prikrivaju informacije. Branilac je zatražio da se što prije utvrdi početak suđenja dodajući da Spejsi jedva čeka da se taj proces okonča.

Tužilaštvo je demantovalo navode Spejsijevog advokata.

Glumac koji je u sudnici sjedio pored advokata nije se obratio sudu, niti je odgovorio na pitanja novinara ispred sudnice. Spejsi nije danas bio u obavezi da dođe na sud.

Sud u Nantaketu je u januaru podigao optužnicu za seksualno zlostavljanje Kevinu Spejsiju kojem je tada rečeno da može da bude na slobodi. Glumac se na tom ročištu izjasnio da nije kriv za pripisana djela.

Spejsi (59) optužen je da je 2016. seksualno zlostavljao 18-godišnjaka u restoranu na ostrvu Nantaket, u Masačusetsu.

Spejsi je osvojio dva Oskara, za najboljeg glumca u ostvarenju "Američka ljepota" 1999. godine i za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu "Dežurni krivci" iz 1995. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније