Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Beta, Objavila: R.P. ]

02. 05. 2019. 14:05 >> 14:06

BILO JEDNOM U HOLIVUDU

Tarantinov film u trci za Zlatnu palmu

Novi film reditelja Kventina Tarantina "Once Upon a Time.. in Hollywood" (Bilo jednom u Holivudu) sa Leonardom DiKaprijom i Bredom Pitom biće u zvaničnoj konkurenciji ovogodišnjeg međunarodnog filmskog festivala u Kanu.

Predstavnik festivala Tijeri Fremo, rekao je u saopštenju da su strahovali da Tarantinov film koji treba da izađe u bioskopske sale tek krajem jula, neće biti spreman za ovogodišnji Kan, ali da Tarantino nije izlazio iz montaže četiri mjeseca, i da će kao pravo "dijete Kana, vjerno i tačno" biti tu.

Film, jedan od najželjnije očekivanih ove godine, koji traje dva sata i 45 minuta, govori o Los Anđelesu 1969. godine.

Ovaj deveti film američkog reditelja, vjernog učesnika Kanskog festivala, biće prikazan 25 godina od prikazivanja "Petparačkih priča" (Pulp Fiction) za koje je dobio Zlatnu palmu 1994. godine.

U zvaničnoj konkurenciji biće i "Mektub my love: Intermezzo" Abdelatifa Kešiša, dobitnika Zlatne palme 2013. za "Život Adel", uz 19 filmova koje su objavili organizatori 18. aprila.

Oni su tada najavili da ostavljaju mogućnost da se doda još neki film u zvaničnu konkurenciju.

Organizatori su dodali još sedam filmova u zvaničnoj konkurenciji, ali oni neće biti u trci za Zlatnu palmu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније