Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

15. 02. 2013. 14:54 >> 14:51

DOLBI TEATAR

I Ben Aflek uručuje Oskare

Glumica Dženifer Lorens i Džesika Častejn, kao i glumac i režiser Ben Aflek, uručiće neke od nagrada na predstojećoj dodjeli Oskara, saopštili su organizatori.

 

Troje glumaca takođe su u konkurenciji za pozlaćene statuete - Dženifer Lorens i Džesika Čestejn za najbolju glumicu, a Ben Aflek za najbolji film, kao producent filma "Argo". 

Aflek (40), koji je debitovao kao režiser 2007. filmom "Nestala", dobio je ove sezone za "Argo" Zlatni globus, nagradu Bafta, kao i priznanja američkih udruženja glumaca i producenata. 

Džesika Čestejn nadmeće se za Oskara ulogom u filmu "Zero Dark Thirty" Ketrin Bigelou, dok je Dženifer Lorens nominovana za film "Happiness Therapy". 

Ranije je saopšteno da će Oskare uručiti i Hale Beri, Sandra Bulok, Nikol Kidman, Riz Viderspun, Mark Volberg, Šarliz Teron i drugi. 

Svečana dodjela Oskara zakazana je za 24. februar u Dolbi teatru u Holivudu. Direktan prenos možete gledati na RTCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније