Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

02. 02. 2019. 23:04 >> 22:32

ZVIJEZDA SERIJE

Natali Emanuel otkrila kraj "Igre prijestola"

Zvijezda serije "Igra prestola" Natali Emanuel zagolicala je maštu fanova, te otkrila da bi na kraju osme i posljednje sezone, mogla da pobijedi "pravda", obećavši da najbolje tek dolazi.

 

Do prve epizode posljednje sezone jedne od najpopularnijih serija posljednjih godina, dijeli nas manje od tri mjeseca (premijera u SAD je 14. aprila), pa se posljednjih dana sve više pojavljuje interesantnih vijesti koji nam bukvalno "zagolicaju maštu".

Natali Emnuel, koja igra Misandej u seriji, svojom posljednjom izjavom samo je podigla očekivanja fanova GOT-a, objasnivši da će posljednja sezona biti najbolja do sada.

"Posljednja sezona biće nevjerovatna, najbolja do sada. Na kraju će pravda pobijediti. Biće to prirodan kraj", rekla je ona za "The Sun", prenosi britanski "Metro".

Međutim, njena koleginica iz serije, koja tumači lik Arje Stark, Mejsi Vilijam, nedavno je izjavila potpuno suprotno. Ona je rekla da će kraj serije mnoge fanove da razočara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније