Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Beta ]

30. 01. 2019. 21:05 >> 20:33

PRIČE IZ STUDIJA

Piter Džekson pravi dokumentarac o Bitlsima

Reditelj Piter Džekson priprema novi dokumentarac sa do sada neprikazanim snimcima Bitlsa u studiju.

Poznati reditelj "Gospodara prstenova" rekao je danas da će dokumentarac biti zasnovan na oko 55 sati filmske trake na kojoj je snimljen bend kako radi na pjesmama u studiju u januaru 1969.

"To je kao da nas vremeplov prebaci nazad u 1969. godinu i možemo da sjedimo u studiju i gledamo kako ova četiri prijatelja zajedno prave sjajnu muziku", rekao je Džekson.

Film se pravi u saradnji s Polom Mekartnijem, Ringo Starom, Joko Ono, i Olivijom Harison, udovicama Džona Lenona i Džordža Harisona.

Dokumentarac je najavljen na 50. godišnjicu posljednjeg nastupa Bitlsa na krovu diskografske kuće Epl Rekords (Apple Records) u Londonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније