Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Klix.ba, objavila B.B. ]

04. 01. 2019. 15:16   >>  09. 04. 2020. 15:32

RUŠI REKORDE

"Akvamen" zaradio 822 miliona dolara

"Akvamen", američki film o istoimenom superheroju koji je kreiran u laboratoriji "DC Comicsa", doživio je nevjerovatan uspjeh širom svijeta, a do sada je na globalnoj sceni zaradio 822 miliona dolara.

 

Film "Akvamen" je već nadmašio uspjeh filma "Vonder vomen" čija je ukupna zarada 821 milion dolara.

Inače, "Akvamen" i "Vonder voman" debitovali su u "Ligi pravde" zajedno s Ezrom Miler koji je utjelovio Fleša.

"Akvamen" je doživio nevjerovatan uspjeh van američkog tržišta, gdje je zaradio 560 miliona dolara, od čega samo u Kini 260 miliona dolara.

Priča prati dramu i mogući početak rata između carstva sa dna mora i ljudi s površine.

Film je režirao Džejms Von, scenarijo su napisali Dejvid Lesli Džonson-Mekgoldrik i Vil Bel prema priči koju takođe potpisuju režiser Von i scenarista Bel uz pomoć Gofa Džonsa. Uloge tumače Džejson Momoa, poznat kao Kal Drogo u seriji "Game of Thrones", Amber Herd, Viijem Defo, Patrik Vilson, Dolf Lundgren, Jajaj Abdul-Matin II i Nikol Kidman.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније