Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

22. 08. 2018. 13:25 >> 13:21

BRITANSKI REDITELJ

Deni Bojl odustao od režije novog Bonda

Britanski reditelj Deni Bojl odustao je od režije novog Džejmsa Bonda zbog "kreativnih razlika", rekao je jedan od producenata te višemilionske franšize.

"Majkl Vilis, Barbara Brokoli i Denijel Krejg su objavili da je zbog kreativnih razlika Deni Bojl odlučio da više nije reditelj filma Bond 25", navodi se u saopštenju na zvaničnom 007 Tviter profilu.

U objavi ne pišu detalji o razlikama, kao ni informacije o tome ko će biti novi režiser.

Dvadesetpeti film iz Džejms Bond franšize, čiji je vlasnik MGM, je trenutno u pretprodukciji, pa se premijera očekuje u novembru 2019. godine.

Bojl je režirao film "Milioner sa ulice" iz 2008, koji je dobio osam Oskara, a u maju ove godine je objavljeno da će biti reditelj novog Bonda.

Tada su producenti Brokoli i Vilson u izjavi rekli da je Bojl "veoma talentovan".

Takođe, producenti su objavili da će Krejg igrati Džejmsa Bonda peti put.

Produkcija bi trebalo da počne u decembru u Londonu.

Bond franšiza je jedna od najvrijednijih u filmskoj industriji. Poslednji iz franšize, film "Spectre" iz 2015., koji je režirao Sam Mendes, zaradio je 880 miliona dolara od prikazivanja u bioskopima.

Mendes je režirao i "Skyfall" iz 2012., koji je zaradio više od milijardu dolara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније