Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Beta [ Objavio: O.Z. ]

15. 04. 2018. 19:46   >>  19:39

NA AUKCIJI

Predmeti Zaze Gabor prodati za 909.000 $

Razni kostimi i predmeti koji su pripadali američkoj glumici Zazi Gabor prodati su na aukciji za 909.000 dolara, prenijela je danas agencija AP.

Kuća Heritejdž oukšens (Heritage Auctions) saopštila je da je portret glumice koji je napravila umjetnica Margaret Kin prodat za 45.000 dolara, dok su svi predmeti na onlajn aukciji održanoj u njenoj kući prodati za ukupno 909.209 dolara.

Zlatna ogrlica sa dijamantima sa sloganom glumice "dah-ling" prodata je za 20.000 dolara.

Aukcijska kuća je dodala da je za 24.000 dolara prodat veliki klavir glumice koji se pojavljuje u fimu "Behind the Candelabra" reditelja Stivena Soderberga.

Na aukciji su prodati rukopisi, fotografije, kostimi i drugi predmeti glumice.

Zaza Gabor, mis Mađarske 1936, emigrirala je u SAD 1941. Imala je više od 60 uloga među kojima su one u filmovima "Mulen ruž" Džona Hjustona i "Dodir zla" Orsona Velsa.

Javnosti je poznatija bila po burnom životu i mnogobrojnim brakovima nego po filmskim dostignućima.

Preminula je u decembru 2016. godine, dva mjeseca prije 100. rođendana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније