Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

09. 11. 2017. 09:28 >> 08:58

SIJEKU SCENE

Spejsija izbacuju iz filma Ridlija Skota

Scene sa Kevinom Spejcijem će biti isječene iz tek završenog filma Ridlija Skota zbog sve brojnijih optužbi upućenih američkoj zvijezdi za seksualno uznemiravanje, ali bi film trebalo ipak da uđe u bioskopske sale za mjesec i po dana.

Skot koji je poznat po tome da je efikasan reditelj, ne namjerava da mijenja najavljeni datum izlaska filma, 22. decembar.

Sve scene s Kevinom Spejcijem iz filma "All the Money in the World" će biti isječene i ponovo će biti nasnimljene sa glumcem Kristoferom Plamerom, potvrdio je sinoć PR ovog filma Sajmon Hols.

Osobe bliske produkciji filma rekle su da je Plamer odmah počeo snimanje novih scena u ulozi Džeja Pola Getija. Očekuje se da će druge dvije zvijezde filma Mark Valberg i Mišel Vilijams učestvovati u snimanju novih scena.

Film je trebalo da ima svjetsku premijeru na festivalu Američkog filmskog instituta u Los Anđelesu 16. novembra ali je povučen ranije ove nedjelje poslije niza optužbi upućenih Spejsiju za seksualno uznemiravanje. Spejsi je takođe izbačen iz ekipe serije "Kuća od karata" (House of Cards) koja je i suspendovana kada su izbile optužbe protiv njega.

Film "All the Money in the World" je pripremam za američku sezonu filmskih nagrada a reklamna kampanja u kojoj je vrlo istaknut Spejsi već je mjesec dana u jeku. Međutim, planovi su dovedeni u pitanje od kada su počele svakodnevno da stižu nove optužbe Spejsiju za seksualno uznemiravanje.

Film govori o događajima oko otmice 16-ogodišnjeg Džona Pola Getija Trećeg i pokušaja njegove majke da ubijedi Džej Pol Getija, njegovog djeda milijardera da plati otkup.

Plamer (87) je, prema izvještajima, bio i Skotov prvi izbor za ulogu starijeg Getija ali je reditelj bio pritisnut da angažuje neko slavnije ime.

Prve navode o seksualnom uznemiravanju iznio je glumac Entoni Rep koji je objelodanio događaj iz 1986. kada je imao 14 godina i kada ga je tada 26-ogodišnji Spejsi, pijan pokušao da ga zavede. Spejsi je u saopštenju izjavio da je "užasnut" zbog tvrdnji da je seksualno uznemiravao dječaka prije nekoliko decenija i tada je prvi put otvoreno rekao da je homoseksualac. Poslije toga su počele da stižu i druge optužbe upućene Spejsiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније