Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Beta [ Objavio: O.Z. ]

13. 10. 2017. 22:17 >> 21:48

MJERE ZAŠTITE

Glumci "Igre prijestola" ne dobijaju scenario

Glumačka ekipa popularne serije "Igra prijestola" suočena je na snimanju posljednje, osme sezone sa do sada neviđenim mjerama zaštite scenarija - glumcima se u svakoj sceni diktira tekst koji treba da izgovore, red po red, preko takozvanih bubica.

Glumac Nikolaj Koster-Valdau koji u seriji tumači lik Džejmija Lenistera opisao je u skandinavskoj zabavnoj emisiji "Skavlan" izuzetno čvrste mjere korišćene tokom snimanja prethodnih sezona kako bi se detalji priče držali u strogoj tajnosti, i naveo da glumci nikada ne vide scenario, prenosi Asošiejted pres.

On je dodao da producenti ne žele ništa da prepuste slučaju kada je riječ o čuvanju scenarija daleko od očiju javnosti.

Televizija Ejč-Bi-Ou (HBO) koja emituje "Igru prijestola" ljetos je bila žrtva više hakerskih napada, povezanih s objavljivanjem epizoda serije na internetu prije njihove premijere.

Serija "Igra prijestola" dobila je brojne nagrade, a zasnovana je na romanima Džordža R. R. Martina iz serijala "Pjesma leda i vatre".

HBO još nije objavio kada će osma sezona biti emitovana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније