Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

11. 02. 2013. 12:30   >>  12:28

cineplexx

Dan zaljubljenih u bioskopu

Od 12. do 14. februara fotografisanje u bioskopskom „zaljubljenom“ kutku, a najljepši parovi mogu da osvoje putovanje za dvoje u Paraliju, ali ne samo to.

 

U susret Danu zaljubljenih, bioskop „Cineplexx“ od 12. do 14. februara organizuje akciju „Doživi pravu ljubav“.

Tokom akcije, u periodu od 18 do 22 sata, parovi će moći da se fotografišu u bioskopskom kutku za zaljubljene. Sve fotografije će 15. februara biti postavljene na fejsbuk  stranicu Cineplexx CG, a predstavnici bioskopa izabraće  10 najpopularnijih fotografija.

Pobjednici će biti izabrani na osnovu broja glasova u anketi, koja će biti postavljena 18. februara na fejsbuk stranici bioskopa.

Par sa fotografije, koja ima najviše glasova, osvojiće putovanje u u Paraliju preko agencije EXIT Travel. Drugi par dobija na poklon romantičnu večeru za dvoje u restoranu ,,Đardino". Treći par dobija Spa tretman u ,,SPA Medica" centru.

U ponudi bioskopa, tokom akcije „Doživi pravu ljubav“, naći će se i specijalni Ljubavni meni za dvoje, a na sam Dan zaljubljenih, uz njega će se dobijati i ruža i TWIX čokolada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније