Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Objavio: O.Z. ]

19. 07. 2017. 23:40 >> 23:11

SVJETSKA PREMIJERA

Film "SOA" Dušana Kasalice na SSF

Novi kratki igrani film Dušana Kasalice „SOA“ imaće svjetsku premijeru u okviru oficijelne selekcije za kratkometražni film Sarajevo Film Festivala koji se ove godine održava od 11. do 18. avgusta.

Riječ je o filmu koji istražuje motive zločina muškarca prema ženi u surovom planinskom ambijentu i maloj sredini, koja se teško napušta.

Glavnu ulogu u filmu tumači Boban Čvorović, a pored njega tu je i Zorica Terzić.

Kratkometražni igrani film “SOA” projekat je producentske kompanije Meander Film. Producent filma je Dušan Kasalica, izvršni producent Marija Nikčević, dok je koproducent Jelena Mišeljić. Film je realizovan uz podršku Ministarstva kulture Crne Gore.

Direktor fotografije je Igor Đorđević, montažerka Nataša Pantić, dizajner zvuka Jakov Munižaba, dok je art direktor Natalija Vujošević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније