Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Beta [ Objavio: O.Z. ]

25. 04. 2017. 23:44 >> 23:14

70. IZDANJE FESTIVALA

Vil Smit, Paolo Sorentino u žiriju u Kanu

Glumci Vil Smit i Džesika Častejn i italijanski reditelj Paolo Sorentino biće u žiriju ovogodišnjeg 70. Međunarodnog filmskog festivala u Kanu, saopštili su danas organizatori.

Oni su ranije objavili da će španski reditelj Pedro Almodovar predsedavati žirijem za glavni takmičarski program.

U žiriju će takođe biti njemačka rediteljka Maren Ade, korejski reditelj Park Čan-vok, francuska glumica Anjes Žaui, kineska zvijezda Fan Bingbin i francusko-libanski kompozitor Gabrijel Jared.

Među filmovima koji se takmiče za ovogodišnju Zlatnu palmu su djelo Sofije Kopole "The Beguiled", kao i filmovi oda Hejnsa "Wonderstruck" i Andreja Zvjaginceva "Loveless".

Ranije je najavljeno da će glumica Uma Turman predsjedavati žirijem za program "Un Certani Regard".

Kanski filmski festival biće održan od 17. do 28. maja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније